Ranch Simulator – REVIEW – Lets FARM

Zgodba, ki jo lahko opišemo v stavku ali dveh, se vrti okoli vašega lika, ki podeduje ranč od dedka. Dedek brez imena ti pusti pismo, v katerem te prosi da prevzameš ranč.

In to je to. Po začetnih misijah, ki so zelo zabavne, lahko v prostem času počnete, kar želite. To vsebuje grajenje ranča, novih zgradb in pridobivanje nekaj ljubkih domačih živali.

Preden lahko zgradite svoj imperij, morate ustvariti lik. Vedno znova sem bil presenečen ob teh možnostih prilagajanja in skoraj vedno izstopil z osnovnim likom, ki je bodisi podoben meni bodisi ni daleč od privzetega.

To mi ne preprečuje, da bi dobre pol ure eksperimentiral. Izbirajte med moškimi ali ženskami, nato pa prilagodite lastnosti, kot so njihove obrazne poteze, mišice in kaj nosijo. Če izberete ženski lik, jim lahko naravno prilagodite tudi oprsje in jih oblečete v spodnje perilo. Izbira je tvoja.

Najprej morate poiskati nekaj predmetov in znova zgraditi vozilo, podobno Jeepu, ki je ostalo razpadlo v garaži. Vzemite kanto za gorivo, odpravite se do lokalne bencinske črpalke in jo natočite.

Bencin ali bencinska črpalka je pokazatelj prihodnosti. Ranch Simulator Early Access je precej neploden. Trgovinski del je trajno zaprt in nikogar ni. Kljub temu morate plačati gorivo.

Od tu vas pot pelje v lokalno prodajno hišo avtomobilov po radijski sprejemnik. Kot že rečeno, nisem upošteval navodil in na koncu kupil še en ATV.

Ko razvrstite svoja orodja, je čas, da porušite obstoječi dom in zgradite novega. To se pokaže kot House Flipper, ko začnete s podstrešja in iz lesene konstrukcije naredite podrtijo.

Po čiščenju boste morali zgraditi svoj novi dom. Če pritisnete zavihek, se prikažejo možnosti rušenja in gradbene spretnosti, po katerih se lahko premikate. Ko vam je konstrukcija všeč, morate poiskati materiale.

Če se odpravite proti drevesu, enega podrte, sesekljate, nato pa nalijete nekaj prepotrebnega goriva v tračno žago, kjer razrežete hlode, nato pa se vrnete domov, da jih postavite.

Ni preveč podrobno, saj morate oz. dobite le tri deske naenkrat, katere nosite tako, da usmerite kazalko in pritisnete E, da samodejno postavite odsek. Nisem se mudil toliko, da sem šel sem in tja, ampak sem zasnoval metodo za pospešitev stvari.

Šel sem po svoj džip, a kljub temu, da je bil večji od mojega ATV / Quada, nanj ni bilo mogoče postaviti lesa. Skratka, za pospešitev postopka sem moral dobiti omenjeni ATV.

Vendar je to nošenje materialov nekoliko težavno, saj ste omejeni na to, kaj lahko nosite. Očitno prašiča ne boste peljali vse do doma ali na tržnico, toda iti sem in tja po en predmet naenkrat je potrata časa.

Če želite preživeti v zgodnjem dostopu od Ranch Simulatorja, potrebujete denar. Denar prihaja od prodaje vaših izdelkov, ti. jajc in mleka. Najboljši način zaslužka je lov na jelene in prodaja mesa lokalni trgovini.

Z isto možnostjo prek gumba zavihek preklopite na revolver in ustrelite prosto živeče živali. Ko se približate, da dobite možnost “razkosanja”, se žival spremeni v urejene majhne kose mesa.

Še en moteč element, ki bi lahko bil povezan z razvojem za prihodnost, bi bil nekakšen sledilnik, ki bi pokazal, kje so predmeti na vašem zemljevidu. Poskusil sem uporabiti ročno usmerjeno točko, ki pa izgine, ko se približate.

Ob tem je območje za igranje primerno veliko, vendar imate samo prodajalno avtomobilov, bencinsko črpalko in lokalno trgovino. In pozabite na druženje z domačini – tako nevedni so kot duhovi. Če poskusite govoriti z njimi, vas bodo poslali na računalniški terminal za nakup / prodajo blaga.

Kljub pomanjkanju stvari v tem trenutku sem veliko časa porabil za igranje Ranch Simulator Early Access. Tako kot v resnici je tudi igranje, čeprav se ne zgodi veliko, precej pomirjujoče in terapevtsko.

Prihodnost igre se zdi resnično obetavna in veselim se odklepanja več živali, struktur in morda ljudi, s katerimi lahko komuniciramo. Radijske postaje v igri niso ravno kot v GTA-ju, so pa uporabne. Izklopil sem jih, da sem užival v zvokih narave.

Vizualno igra izgleda lepo. Prilagajanje likov je zelo podrobno in obstaja več možnosti za prilagajanje, vključno z nastavitvami vrste globine polja in še več. Ko sem posnel nekaj posnetkov, sem znižal kvaliteto in še vedno je bil videti super.

Vendar moja največja kritika ni pomanjkanje opravkov, temveč vozni park. Kar precej se je treba zanesti na avtomobile, ki se obnašajo kot hladilnik na drsališču. Najmanjše gibanje jih pošlje povsod, a v nesrečah vsaj ni poškodb. Če vse drugo odpove, lahko šprintate povsod, saj ni vzdržljivosti.

Na splošno sem zelo rad igral Ranch Simulator Early Access. V sedanjem stanju mi ​​je še vedno uspelo zabeležiti ure in pozabiti na čas, kar je z moje perspektive odlična reakcija na igro, kjer podeduješ ranč. Rekel sem, kje bi rad videl izboljšave, če pa bi izšel takšen, kot je, seveda z nekaj več funkcijami, bi še vedno z veseljem brskal po ranču.

8/10
Total Score
Very good
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Sea of Solitude: The Director’s Cut recenzija

Next Post

ODDWORLD: SOULSTORM – Nova igra z staro mehaniko.

Related Posts