PS PLUS igre za mesec April 2024

Raziščite čarobnost, odpravite se na (kvadratno) fantazijsko pustolovščino in osvobodi svoje demonske brate z aprilsko mesečno izbiro iger za PlayStation Plus. Immortals of Aveum, Minecraft Legends, Skul: The Hero Slayer bodo na voljo za igranje članom PlayStation Plus* od torka, 2. aprila, do ponedeljka, 6. maja.

Immortals of Aveum | PS5

Ta igra za enega igralca in prvoosebni čarovniški strelec pripoveduje zgodbo o Jaku, ki se pridruži eliti bojevniških čarovnikov, da bi rešil svet, ki je na robu prepada. Čarovnija je osrednji element tvoje obrambe in napada. Doživi hitro, tekoče, prvoosebno bojevanje na osnovi čarobnih urokov. Odkleni in nadgradi več kot 25 urokov in 80 talentov. Odkrij, nadgradi in izdeluj stotine kosov čarobne opreme, izboljšaj svoj slog igranja preko treh sil čarovnije in postani najmočnejši Triarh Magnus v Aveumu.

Minecraft Legends | PS4, PS5

Odkrij skrivnosti Minecraft Legends. V tej akcijsko-strateški igri raziskuj nežno deželo bogatih virov in bujnih biomov na robu uničenja. Razdejani piglini so prispeli in na tebi je, da skleneš zavezništva z novimi prijatelji in znanimi stvarmi, nato pa vodiš napade v epskih bitkah proti divjim piglinom, da bi branil Nadzemlje. Lahko izzoveš svoje prijatelje ali se združiš v intenzivnih bitkah v spletni igri za do osem igralcev, medtem ko braniš svojo vas in vodiš svoje enote v uničenje naselij svojih nasprotnikov.

Skul: The Hero Slayer | PS4

Napad na grad Demon Kinga s strani herojskega benda pustolovcev je pripeljal do zajetja in zapora skoraj vseh prebivalcev. Sedaj, kot ponižen kostni Skul, moraš rešiti svoje demonske brate. Ta 2D akcijski platformer se ponaša z značilnostmi rogue-like iger, z vedno spreminjajočim se zemljevidom in naraščajočim arzenalom sposobnosti, vsaka s svojim edinstvenim območjem napada, hitrostjo in močjo. Opremi si dve vrsti sposobnosti hkrati, da se prilagodiš svojemu slogu igranja, in ju med bojem zamenjaj, da najdeš najboljšo strategijo za premagovanje svojih sovražnikov.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

South Park: Snowday! – PS5 Recenzija

Next Post

Stellar Blade – recenzija za Playstation 5

Related Posts