OVERCOOKED: ALL YOU CAN EAT – Lets cook PS5

Štiri leta po izidu leta 2016 se je ta klasična kulinarična klasika ponovno rodila na naslednjih generacijah konzol prek remaster zbirke Overcooked: All You Can Eat. Če nekako niste preživeli pijanih noči, ko ste kričali na kolega, naj nareže paradižnik, preden je nanje polagal solato, naj pojasnim, zakaj je Overcooked tako navdušujoč.

Overcooked! All You Can Eat is a visual feast for PS5 – PlayStation.Blog

V igri, kjer se lahko odločite za ubijanje zmajev ali raziskovanje prostranih vdolbin vesolja, igra o sekanju čebule in umivanju s prijatelji morda ne zveni kot vznemirljiv eskapizem. Pa vendar je v tej ekipni ekstravaganci kaos vsak dan – in na srečo je Overcooked tako zvest kuhanju kot Mario Kart formuli 1. Za razliko od vodovodarskega kartinga, se Overcooked ne vrti okoli zavijanja najbližjih – v resnici gre za komunikacijo in timsko delo.

Naloga kuhanja najrazličnejših jedi v vedno bolj smešnih razmerah igrate vi in ​​vaša ekipa različne vloge v kaotični kuhinji. Čeprav je Overcooked zlahka dolgočasen kot digitalna igra, s katero se kmalu seznanite, je briljantna nastavitev. Med svojimi dogodivščinami ste vi in ​​vaši soigralci ujeti v svet, ki se po resno napačno ocenjeni dozi halucinogenov nekoliko počuti kot, da gleda “Great British Bake Off”. TL; DR? Overcooked je ena najboljših iger za zabave, ki so jih kdajkoli naredili, zdaj pa je bila ta čudovita jed ogreta za naslednje generacije konzol. Verjetno se sprašujete, kaj je takrat novega v programu All You Can Eat. No, na žalost odgovor ni veliko.

Overcooked! All You Can Eat PS5 Gameplay - YouTube

Za prvi gen (PS4/XBXONESX) Cooking Sima razvijalec Ghost Town Games ni ponudil drznega novega menija, temveč je igralcem ponudil velikodušno porcijo udobne hrane. To je igralni ekvivalent zbirke največjih uspešnic – iste igre, ki jih oboževalci že poznajo in imajo radi, skupaj z nekaj žetonskimi stranskimi deli in remiksi. V tem celovitem remasterju bodo igralci našli originalni Overcooked, njegovo nadaljevanje iz leta 2018 in vse dosedanje DLC-je serije, ovite v eno okusno ponudbo obrokov v 4K resoluciji. Težava je v tem, da gre v bistvu za isti obrok, ki so ga mnogi že leta uživali. Kljub temu pa pričakujete, da bo pri novem remasterju Overcooked zdaj v polni ločljivosti 4K pri 60 sličicah na sekundo – in izgleda čudovito. Zahvaljujoč bliskovito hitrim SSD-jem novih konzol se tudi masivni bife z 200 nivoji All You Can Eat še nikoli ni nalagal hitreje. Čeprav to morda ne bo dalo posebnega seksi zvenečega dodatka, ko piva tečejo in želite ohraniti ta zvok, je vsaka sekunda, ko ne buljite v loading screen Božji dar.

Overcooked All You Can Eat | Overcooked Multiplayer | Team17

Poleg bolj površnih izboljšav All You Can Eat je bil original Overcooked nekoliko prenovljen – zaradi česar se je predvajal kot njegov drsnejši starejši brat Overcooked 2. To pomeni, da se lahko vrnete nazaj in predvajate klasične ravni originala z uporabo nadaljevanja. izpopolnjena mehanika. Izstopajoča značilnost druge igre je bila nedvomno sposobnost mešanja sestavin med seboj, ko hitite po naročilu, tako kot si predstavljamo, da bi to naredil Gordon Ramsay. Zdaj lahko znova predvajate klasične nivoje prve igre, ki zelenjavo razmetavajo kot orožje za metanje.

Če igrate All You Can Eat na PS5, dobite dodatno veselje z haptic feedbackom. Za razliko od njegovega nasmejanega izvajanja pri prvi ponudbi, kot sta Sackboy in Astro’s Playroom, so tukaj povratne informacije v najboljšem primeru nekoliko močnejše vibracije … in v najslabšem primeru popolnoma neopazne. V igri, ki je namenjena samo povečanju pritiska, obstaja ogromno potenciala za briljantno uporabo haptic feedbacka- zato je polovična izvedba precejšnje razočaranje. Tako kot eden tistih všečnih, a na koncu razočarajoče pičlih zajtrkov, ki jih dobite v gurmanski restavraciji, tudi All You Can Eat mešanici doda sedem razburljivih novih ravni. Ne dovolite, da vas ta prisrčna barvita estetika zavede, Overcooked je lahko popolnoma surov – in ti iznajdljivo dodatki ne zapolnijo praznine.

Overcooked All You Can Eat (PS5) | Balix

Čeprav so zabavni in profesionalnim igralcem nudijo spodoben izziv, ne glede na to, kako zamahnete, je sedem novih etap preprosto preveč skopo, da bi upravičili ceno vstopa. Če iščete bistveno novo poslastico za društvo ali celo samo mučno novo virtualno kuharijo, bo all you can eat dokaj veliko razočaranje. Kakor sta še vedno Overcooked in Overcooked 2, gre za iste igre, ki smo jih mnogi že igrali do konca pridejo pa z lepšo grafiko. Če ste zaradi večplastne norosti ekipe Team17 izgubili več ur (in prijateljstva), kot bi si želeli priznati, potem nakup ni za vas. A če še niste nikoli zažgali juhe, medtem ko vas strašne peči lovijo po gradu, dodajte dve zvezdici – ker ni bilo boljšega načina za uživanje v teh brezčasnih klasičnih igrah za več igralcev. Overcooked : All You can eat , je zdaj na voljo v Xbox Series X in Series S, PlayStation 5.

7/10
Total Score
Good
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Sea of Solitude: The Director’s Cut recenzija

Next Post

ODDWORLD: SOULSTORM – Nova igra z staro mehaniko.

Related Posts