PS Plus mesečne igre za Februar

Izbor za februar je v ospredju znanstvenofantastični in barviti spletni strelec Foamstars, ki je izključno na voljo za PlayStation Plus. Pridružujeta se mu zmes rolkanja in streljanja s stilom v Rollerdromeu ter Steelrising, ki prinaša akcijsko RPG izkušnjo z avtomati. Vse tri igre bodo na voljo članom PlayStation Plus od torka, 6. februarja, do ponedeljka, 4. marca. Poglejmo si vsako igro podrobneje.

Foamstars | PS4, PS5

Predstavljamo Foamstars, novo spletno strelsko igro za zabavo v 4v4 načinu. Uporabite peno za gradnjo terena, ustvarjanje spolzkih površin za deskanje okoli arene s hitrostjo, pomagajte pri obrambi pred sovražnimi napadi ali ustvarite taktične točke za odstranjevanje nasprotnikov. Izberite iz ekscentrične in barvite zasedbe športnikov ter se tekmujte v več načinih igre.

Rollerdrome | PS4, PS5 

Od kritično priznanega studia Roll7 prihaja izkušnja tretjeosebnega strelca visokega oktana, kakršne še ni bilo. V brutalnem krvavem športu Rollerdrome se pripravite na visceralne spopade z fluidnim gibanjem v evokativni retrofuturistični estetiki. Zavladajte s stilom v tem intenzivnem strelsko-rolkarskem hibridu, kjer vas uboji oskrbujejo s zdravjem, triki pa vam zagotavljajo strelivo. Boste imeli, kar je potrebno, da postanete naslednji prvak Rollerdromea?

Steelrising | PS5 

Ta akcijski RPG je postavljen v alternativno zgodovino Pariza, v katerem je bil francoski revoluciji zatrt z robotsko vojsko. Borite se in raziskujte skozi ulice, strehe, soseske in gradove kot Aegis, skrivnostni avtomatonski mojstrovini. Vpleteni boste v nemilostne in intenzivne boje proti tehnološkim čudežem, ki so tako kompleksni kot neizprosni.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Like a Dragon: Infinite Wealth – recenzija za Playstation 5 

Next Post

Persona 3 Reload – PS5 Recenzija

Related Posts