RAINBOW SIX SIEGE PS4/PS5

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Ubisoft Kupite v trgovini PlayStation Store. Različici za sistem PS4™ je priložena digitalna različica za sistem PS5™ brez dodatnih stroškov.

PREGLED IGRE

Podajte se v eksplozivno akcijo prvoosebne streljčine 5 proti 5 in izbirajte med številnimi specializiranimi operaterji s posebnimi pomembnimi pripomočki. 

Vstopite v visoko specializiran svet taktičnega oboroženega odziva v vedno večji prvoosebni streljanki z večigralskim načinom razvijalca Ubisoft Montreal. 

Igra Rainbow Six Siege gradi na uspehu svojih dolgoletnih taktičnih strelskih serij, ki z velikimi uničljivimi okolji in nenehno rastočim naborom operaterjev z vsega sveta z edinstvenim orožjem, pripomočki in sposobnostmi, radikalno napreduje v dinamičnih spopadih. 

Preskusite svoje živce v treh različnih načinih igre in več kot 20 velikih zemljevidih, ki imajo tematiko določene lokacije, države ali scenarija, z najljubšimi operaterji izpopolnjujte svoj način igranja, odklenite nove kozmetične elemente in si jih prisvojite.

Sezonske posodobitve

Podjetje Ubisoft Montreal skozi vse leto objavlja velike nove posodobitve, ki se imenujejo “Operations”, in izboljšajo spletno igranje ter ponujajo nove posodobitve zemljevidov, ki so brezplačno na voljo vsem igralcem, in nove operaterje, ki jih lahko odklenete v igri.

Rainbow Six Siege – Operation Steel Wave napovednik ob izidu

Z Operation Shadow Legacy se to sezono povzpnite iz teme. Preizkusite Zera in njegovo orožje Argus Launcher in slišite stvari, ki jih ne bi smeli slišati.

Raziskujte nov predelan zemljevid Chalet in odkrijte vse nove funkcije, ki jih prinaša igra Operation Shadow Legacy.

Najnovejši operaterji

Sam Fishe – “Zero”

Fisher se je rodil v Towsonu, zvezni državi Maryland, vzgajala pa ga je njegova babica. Zatem se je vpisal v vojaško šolo, kjer se je naučil usmerjati svojo energijo, izpiliti svoje spretnosti in slediti ukazom ali prekriti dokaze.

Pozneje se je vpisal v mornariško akademijo Združenih držav Amerike ter diplomiral iz politične znanosti, nato pa pridružil posebni enoti vojne mornarice. Ko je služil v Perzijskem zalivu, Boliviji, Kolumbiji, Senegalu in na Kosovu, je dokazal, da svoje naloge vedno izpolni, ne glede na to, kaj vse mroa žrtvovati.

Zerovo orožje Argus Launcher je opremljeno z zelo posebnimi kamerami, ki se lahko namestijo v lomljivo in ojačano površino, da nadzorujejo obe strani,  torej oba kota, kar  vam omogoča vohunjenje za nasprotno ekipo.

Glavni načini

Zavzemite svet z intenzivnim taktičnim spletnim večigralskim načinom 5 proti 5, kjer boste združili moči in porazili sovražnikove bojevnike v igranju proti okolju ali izpilili svoje spretnosti s situacijskimi nalogami brez povezave.

Stanje

Opravite intenzivno usposabljanje na taktičnih vajah v živo, poleg tega pa si prislužite ugled z dokazovanjem svojih sposobnosti dela pod pritiskom. 

Večigralsko tekmovanje

Rešujte talce, zavarujte ključne lokacije ali deaktivirajte nevarne eksplozive v številnih zemljevidih v tem napetem boju med rdečo in modro ekipo s po petimi igralci.

Lov na teroriste

Združite se s prijatelji za operativne misije igranja proti okolju, kjer boste morali deaktivirati bombe, poraziti sovražnikove bojevnike ali v obsegu različnih zemljevidov zaščititi ključna sredstva. 

Izberite svojega operaterja

Izbirate lahko iz nenehno rastoče ekipe več kot 50 operaterjev, ki predstavljajo dejanske najboljše specialistične enote s celega sveta. Vsak operater ima edinstvene sposobnosti in orožje, ter številne obleke, s katerimi lahko prilagodite njegov videz.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Pomanjkanje grafičnih kartic se bo še poslabšalo

Next Post

TOM CLANCY’S DIVISION® 2 PRAZNUJE 25-LETNO OBLETNICO RESIDENT EVIL

Related Posts