PlayStation Plus Igre za mesec Julij

Danes z veseljem razkrivamo igre PlayStation Plus za mesec julij. Linija mesečnih iger vključuje Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered in Endling – Extinction is Forever, ki bodo na voljo članom PlayStation Plus od torka, 4. julija, do ponedeljka, 31. julija.

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle | PS4, PS5

Black Ops Cold War potopi navdušence v globine nestanovitnega geopolitičnega boja hladne vojne zgodnjih 80. let. Srečajte se z zgodovinskimi osebnostmi in trdo resnico, medtem ko se borite po svetu na ikoničnih lokacijah, kot so Vzhodni Berlin, Vietnam, Turčija, sedež Sovjetske KGB in več. Kot elitni operativni agent sledite sledi skrivnostne osebe, ki ima nalogo destabilizirati globalno ravnotežje moči in spremeniti tok zgodovine. Spustite se v temen center globalne zarote skupaj z ikoničnimi liki Woods, Mason in Hudson, pa tudi z novo zasedbo operativcev, ki poskušajo preprečiti zaroto, ki se razvija že desetletja. Poleg kampanje Cold War prinaša arzenal orožja in opreme v naslednjo generacijo večigralskih in zombi izkušenj. Cold War prinaša nov arzenal orožja in opreme v napete večigralske in zombi izkušnje.

Alan Wake Remastered | PS4, PS5

Vrnite se v skrivnostno mesto Bright Falls v tej prenovljeni različici nagrajene kinematične akcijske igre podjetja Remedy Entertainment (Control, Max Payne), ki vključuje prenovljeno grafiko in nove funkcije. Vznemirjeni pisatelj Alan Wake se poda na obupan iskanje svoje pogrešane žene Alice. Potem ko izgine na skrivnosten način iz pacifiško-severozahodnega mesta Bright Falls, odkrije strani grozljive zgodbe, za katero naj bi jo on sam napisal, vendar pa nima spomina na to. Wake kmalu začne dvomiti o svojem razumu, saj se zgodba postopoma uresničuje pred njegovimi očmi: sovražna prisotnost nadnaravne teme prevzema nadzor nad vsakim, ki ga najde, in jih obrača proti njemu. Nima druge izbire, kot se soočiti s silami teme, oborožen samo s svojo svetilko, pištolo in tistim, kar je ostalo od njegove raztrgane zavesti. Njegovo nočno moro, med katero išče odgovore na vrtoglavo skrivnost, s katero se sooča, bo vodila v strašljive globine noči.

Endling – Izumrtje je za vedno | PS4, PS5

Doživite svet, ki ga je človeštvo opustošilo, skozi oči zadnjega lisjaka na Zemlji v tej ekološko osveščeni pustolovščini. Odkrijte uničevalno silo človeške rase, ko vsak dan uničuje, onesnažuje in izkorišča najdragocenejše vire naravnega okolja. Raziščite različna 3D območja s stranskim premikanjem in branite svoje majhne puhaste kepice, jih hranite, opazujte njihovo odraščanje, opazite njihove edinstvene osebnosti in strahove ter predvsem pomagajte jim preživeti. Izkoristite nočno temo, da skrito vodite svoje mladiče proti varnemu mestu. Preživite dan v improviziranem zavetišču in skrbno načrtujte svoj naslednji korak – lahko je zadnji za vas in vaše mladiče.

POZOR: Zadnja priložnost za prenos mesečnih iger za junij Člani PlayStation Plus imajo čas do ponedeljka, 3. julija, da dodajo igre NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 in Trek to Yomi v svojo knjižnico iger.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Miasma Chronicles – PS5 Recenzija

Next Post

CRIME BOSS: ROCKAY CITY – PS5 Recenzija

Related Posts