NAJBOLJŠE GAMING MIŠKE 2021 DO 100€

Želiš miško, ki te ne bo zadrževala. Takšno, ki vam omogoča, da imate na dosegu roke vse, kar potrebujete. Z hitrimi senzorji in ergonomskimi prijemi vam bo najboljša igralna miška v hitrih igrah, kot sta Valorant ali Apex Legends, zagotovila tisto dodatno natančnost in drzen odziv, ki bi lahko pomenil razliko med zmago in porazom. Pa si poglejmo 5 najboljših mišk pod ceno 100€.

  1. Razer Deathadder V2

Miško lahko kupite TUKAJ!

Razer Deathadder ima vsestransko fantastično obliko za vse vrste prijemov in velikosti rok, zato sem že stotine ur igral igre, uporabljal Photoshop in z njim brskal po internetu. Kljub večletnim ponovitvam se Razer nikoli ne moti z obliko Deathadderja. Ni razloga za to.

Deathadder V2 uporablja 20.000 DPI optični senzo Razer Focus + in čeprav velike številke niso nujno enake kakovosti, tukaj to počnejo. Razerjeva najnovejša tehnologija zagotavlja brezhibno sledenje, tudi če miško premikate čim hitreje.

Za večino iger in igralcev je Deathadder V2 fantastična miška. Njegova zasnova je preprosta, z dvema odlično nameščenima velikima gumboma za palec. Ima tudi odličen optični senzor miške, ki bo deloval na vse vrste podlag, in ima končno obliko telesa za kakršenkoli oprijem.

2. Steelseries Sensei 310

Miško lahko kupite TUKAJ!

Posodobljena različica tega nosilca Steelseries, Sensei 310, je na subtilen način preoblikovala klasično miško. Potreboval ga je. Skoraj vse je novo, razen ambidextrous oblike Senseija, in točno tako bi moralo biti. Zahvaljujoč novi plastični lupini je Sensei bolj prijeten in lahko prenese znojno dlan. Steelseries uporablja tudi lastno različico enega najboljših igralnih senzorjev, ki zagotavlja, da Sensei 310 ne bo imel težav s sledenjem.

Sensei 310 vam tako kot stari Sensei prilega v roko in je odlična oblika za levičarje ali desničarje, ki iščejo srednje veliko ambidextrous miško. To pomeni, da ima par enakih gumbov za palec na levi in ​​desni strani, kar je pogosta težava za dvosmerne miši – lahko je preveč enostavno, da nenamerno kliknete gumbe na napačni strani.

Velikost in oblika gumbov za palec sta bila spremenjena, tako da je palec enostavno zasukati navzgor, da jih pritisnete, vendar jim preprečuje naključne klike. Kdor išče majhno, lahko ali dvosmerno miško: to bi morala biti vaša prva izbira.

3. SteelSeries Rival 600

Miško lahko kupite TUKAJ!

Rival 600 je odlična igralna miška, ki ima najnaprednejše funkcije, hkrati pa ohranja kakovost. Ima nastavljiv sistem teže, fantastične RGB svetlobne učinke in visoko natančnost.

Rival 600 ima močan dvojni senzorski sistem TrueMove3 +. Poleg optičnega senzorja za sledenje 1 + 1 ima še optični senzor globine, ki predstavlja najnižji možni LOD.

Miška ima nastavljivo težišče. Uporabnikom omogoča izbiro med 256 konfiguracijami z uporabo odstranljivih blokov z utežmi od 96 g do 128 g. Ker je Rival 600 zasnovan za konkurenčno igranje iger, je to najboljša izbira za profesionalce v e-športu.

4. Logitech G502

Miško lahko kupite TUKAJ!

Miška se ponaša z optičnim senzorjem brez pospeška PMW3366, gladkim sledenjem in nastavljivim razponom DPI od 200 do 12000 DPI. Ima izjemno natančnost sledenja in odlično odzivnost ne glede na stopnjo občutljivosti.

Obstajata dva načina drsenja, od katerih eden omogoča hitrejši ogled dokumentov z dolgimi stranmi, drugi pa je odličen za pomikanje z enim klikom. Kovinsko kolo zagotavlja visoko natančnost in olajša upravljanje miške ne glede na izbrani način drsenja.

5. HyperX Pulsefire Raid

Miško lahko kupite TUKAJ!

Ergonomska miška Pulsefire Raid vam omogoča popoln nadzor pri igranju. Zahvaljujoč nizki masi in enajstim gumbom je popolna izbira za Battle Royale, MOBA in MMO igre.

Vgrajen ima vrhunski senzor Pixart 3389, ki prinaša neprekosljivo natančnost z ločljivostjo 16 000 DPI. Uporabniško izkušnjo še nadgradijo taktilna Omron stikala. Nastavljate lahko makre, prilagodite DPI in spreminjate RGB osvetlitev s HyperX NGENUITY programsko opremo. 

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

OVERCOOKED: ALL YOU CAN EAT – Lets cook PS5

Next Post

Resident Evil: Village – Recenzija

Related Posts