15 MINUT NOVEGA GAMEPLAYA!

Hej vsi,

Danes si želimo, da bi z vami delili poseben predogled filma Ratchet & Clank: Rift Apart v State of Play. Ta epizoda bo imela posodobitve za nekaj drugih naslovov, preden vam bo dala 15 minut še nikoli videnih posnetkov igranja, nova razkritja in posodobitve kreativnega direktorja Marcusa Smitha.

Ratchet & Clank: Rift Apart je popolnoma nova samostojna pustolovščina, ki je odlična tako za igralce, ki se vračajo, kot tudi za novince. Izvlečemo vse postanke, da postane ta ekskluzivna igra za vašo konzolo PlayStation 5 med preskakovanjem dimenzij, rokovanjem z eksplozivnim arzenalom (brezžični krmilnik DualSense je še bolj viscerali) in si prizadevamo rešiti galaksijo pred znanimi zlobneži.



V današnji epizodi smo vam dali naš najbolj poglobljen videz doslej. Moč PS5 zasije z neverjetno vizualno podobo Nefarious City in Rivetove domače baze na nadomestni dimenziji Sargasso. Igra je bila zasnovana za naslednjo generacijo in jo prikazuje! Ratchet & Clank: Tudi dimenzijski kaos podjetja Rift Apart brez SSD-ja ne bi bil mogoč, zahvaljujoč skoraj takojšnjemu nalaganju. In današnje stanje igre je pokazalo nekaj različnih načinov, kako dimenzijski vidik spreminja igranje z Rift Tetherjem, dimenzijske premike in dimenzije žepa. Ratchet & Clank: Rift Apart

Ilustrirali smo tudi nekatere nove mehanike prehodov igranja, kot sta Phantom Dash in stenski tek, ter pokazali, kako lahko Ratchet in Rivet uporabita te nove sposobnosti in Rift Tether tako v boju kot v prehodu. Orožje je v središču vsake igre Ratchet & Clank in pokazali smo, kako izkoriščamo prilagodljive sprožilce DualSense krmilnika PS5 in haptične povratne informacije za ustvarjanje najbolj imerzivnega orožja Ratchet & Clank doslej. To je vključevalo daljši pogled na prej razkrito orožje in okus povsem novega orožja, NegaTron Collider.

https://youtu.be/9p_gg9UW9k4

Ratchet & Clank: Rift Apart

Dotaknili smo se možnosti za dostopnost, vključno z načinom hitrosti igre, na katerega smo zelo ponosni. Kmalu bomo delili več podrobnosti o vseh možnostih za dostopnost igre. Na koncu smo vam na kratko ogledali še številne druge funkcije v Rift Apart: nove odprte ravni za raziskovanje, uganke Clank, boj z glitch, izzivi v areni, zračni boj in prvi način Ratchet & Clank Photo Mode vam bo dal vse vrste načine, kako pokazati vse različne koščke oklepov, ki jih najdete med avanturo. Tako smo navdušeni, da vsi 11. junija 2021 doživijo Ratchet & Clank: Rift Apart zase. V primeru, da ste ga zamudili v začetku tega tedna, smo izdali nov napovednik igranja, ki vam daje predokus kaj lahko pričakujete in sicer je viden v videu zgoraj.

Ratchet & Clank: Rift Apart

James StevensonCommunity Director, Insomniac Games

https://blog.playstation.com/2021/04/29/15-mins-of-new-gameplay-for-ratchet-clank-rift-apart/
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

OVERCOOKED: ALL YOU CAN EAT – Lets cook PS5

Next Post

Resident Evil: Village – Recenzija

Related Posts