BREZPLAČNO NA EPIC GAMES- Costume Quest 2 in Layers of Fear 2

Teden je naokoli, z njim pa tudi dve novi brezplačni igri na Epic Games. Od jutri, 22.10 pa do 29.10 boste lahko prevzeli Costume Quest 2 in Layers of Fear 2.

Costume Quest 2

Igro lahko dobite TUKAJ!

Raziščite spooky pokrajine, oblecite čudovite nove kostume, ki se spremenijo v močne Hallo-bojevnike, in zberite vse kartice Creepier Treat, ki jih boste lahko uporabili v boju proti legiji higienskih obsedencev.

Layers of Fear 2

Igro lahko dobite TUKAJ!


Vse kamere so osredotočene na vas; središče scene. Ne samo po značaju, vi ste lik. Vloga, ki jo igrate, je edino vaša. Napisana samo za vas. Brez poziva k dejanju, da bi morali postati ta različica sebe. Zahteva po akciji vas napolni, toda na straneh scenarija ni besed.

Vaša preteklost vam je pomagala oblikovati tisto, kar ste. Ta ista preteklost je v vas naredila globoke brazgotine, ne na zunaj, kjer svet vidi, ampak na mestu, zakopanem tako globoko v sebi, da je postalo brez oblike. Te spomine potisnete navzdol, a pustite, da vas izkušnje zaženejo v to, koga ali kaj morate igrati.

Tema vas obkroža, ko tiho stojite v središču pozornosti. Edini zvok, ki ga slišite nad srčnim utripom, sta oddaljeno lomljenje valov ob trup in zvok kamer, usmerjenih v vašo smer, ki ohranjajo ta trenutek za večnost.

Od daleč se dvigne globok in ukazovalni glas. Zakon.

Katero vlogo boste igrali?

Želiš prednaročiti svojo igro po super ceni? www.balix.si je pravo mesto za to.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Prihaja NOVA žanra iger za PS5!

Next Post

SteelSeries Rival 3 brezžična gaming miška z 400ur baterije?

Related Posts