PS Plus mesečne igre Januar 2024

Danes smo veseli, da vam lahko predstavimo prvo PlayStation Plus mesečno izbiro iger leta 2024. Januarske naslove, A Plague Tale: Requiem, Evil West in Nobody Saves the World, bodo lahko člani PlayStation Plus dodali v knjižnico od torka, 2. januarja, do ponedeljka, 5. februarja. Poglejmo si vsako igro pobliže.

A Plague Tale: Requiem | PS5

V tem nadaljevanju nagrajene pustolovščine, A Plague Tale: Innocence, Amicia in Hugo potujeta daleč na jug v nove regije in živahna mesta po begu iz svoje opustošene domovine. Tam poskušata začeti novo življenje in obvladati Hugojevo prekletstvo. Toda ko se Hugojeve moči ponovno prebudijo, se smrt in uničenje vrnejo v poplavi požrešnih podgan. Prisiljeni so znova zbežati, brata pa svoje upe polagata v prerokovani otok, ki morda skriva ključ do rešitve Huga. Odkrijte ceno reševanja tistih, ki jih imate radi, v obupnem boju za preživetje, premagovanju sovražnikov in izzivov s pomočjo različnega orožja, orodij in nadnaravnih moči.

Evil West | PS4, PS5

Mračna grožnja požira ameriško divjino. Kot eden od zadnjih agentov v tajnem inštitutu za lov na vampire ste zadnja obrambna linija med človeštvom in globoko zakoreninjenim terorjem, ki zdaj vzhaja iz senc. Sprostite pekel s svojim ognjemetom, munjenim oklepom in napravami. Ubijajte krvoločna pošasti s slogom kot osamljen lovec ali v sodelovanju s prijateljem. Raziščite in se borite v pripovedno pogonjeni kampanji ter nadgrajujte svoje orožje in lovna orodja. Odklepajte nove prednosti, da razvijete svoje mojstrstvo pokolov nadnaravnih bitij in oblikujete svoj slog igranja za premagovanje nadnaravnih hord.

Nobody Saves the World | PS4, PS5

Ko se prebudi starodavna Katastrofa, kdo lahko reši svet? Nihče! (To ste vi, vi ste Nihče.) Ovladajte umetnost preobrazbe in postanite polž, duh, zmaj in več v tej novi različici akcijskih RPG-jev ustvarjalcev Guacamelee. Opravljajte naloge, da odkrijete in menjate med 15+ raznolikimi in različnimi oblikami, vsaka pa ponuja svoj nabor nalog, ki jih lahko opravite na ustvarjalen način. Mešajte in ujemajte sposobnosti na nepričakovan način, da odklenete in opravite še BOLJ zahtevne naloge. Raziščite obsežen svet na svoje ali z prijateljem prek spleta ter očistite spreminjajoče se dungeone v prizadevanju, da ustavite Katastrofo in rešite svet!

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Avatar: Frontiers of Pandora ( PC Recenzija )

Next Post

Prince of Persia: The Lost Crown – PS5 Recenzija

Related Posts