WRC 9 RECENZIJA – RALLY FEELS GOOD AGAIN

WRC 9 je odličen rally sim. Da ne bo pomote, to ni DiRT reli; prav tako ni arkadno usmerjena alternativa, osredotočena na dostopnost. V nastavitvah lahko preklapljate med težavnostnimi preklapljanji, vklopite nadzor vleke in protiblokirni sistem, vendar morate potem z temi zverinami še vedno krmariti po nekaterih najzahtevnejših terenskih stezah po vsem svetu.


Omeniti velja, da je ta igra osredotočena na tradicionalno zbiranje točk in v njem ponuja vse načine, ki bi si jih želeli – dnevne, tedenske in mesečne dogodke s spletnimi lestvicami najboljših, lobiji za več igralcev in celo novim klubom način, ki vam omogoča, da se uvrstite ob svojih prijateljih v seriji spletnih dogodkov. Niste na spletu? Ni problema, ker ravno tam najbolj sije WRC 9 in ne samo zato, ker vključuje lokalni način razdeljenega zaslona. Ves čas sezone imate pri proizvajalcih v višjih ligah s štirikolesnim pogonom možnost preizkusiti avtomobile. Navdušite jih, da bodo s tem podjetjem povečali vaš ugled, s čimer boste izboljšali možnosti za prejemanje ponudb ekip in napredovanje skozi WRC 3, WRC 2 in sčasoma v celotno prvenstvo WRC. To vam omogoča, da preizkusite vsakega od avtomobilov in vidite, katera ekipa vam je všeč, ko ponudbe začnejo padati na mizo.

Karierni način je dobesedni napor, ki zahteva upravljanje financ, ciljev, posadke, nadgradenj in celo dogodkov, pri katerih sodelujete. Vsak dogodek stane vstop, vendar ima vsaka vrsta možnosti za različna izplačila v zameno. Nekateri dogodki na primer povečajo fame ter moralo vaše ekipe ali pa vam omogočajo vadbo v osebnem avtomobilu, doseganje ciljev in priložnost za spoznavanje njegovih edinstvenih značilnosti. Drugi dogodki, kot so zgodovinske dirke, so zabavni dodatki, ki so zahtevni, vendar z možnostjo velikih nagrad.

V WRC9 je fizika avtomobilov točno takšna, kot bi pričakovali, kar pomeni, da se vozila odzivajo na okolje in njegove elemente. Vsekakor boste želeli izkoristiti te ekstremne vremenske preizkušnje. Med močnim nalivom v Nemčiji je po eni strani ceste nastala reka. Kmalu se boste naučili temu izogibati, previdno odmaknite avto, da ne boste ušli izpod nadzora. Razsvetljava se je tudi močno izboljšala v zadnjih nekaj vpisih, in čeprav HDR ni na vidiku, je še vedno nekaj čudovitih pogledov. Spust po pobočju v dolino vlažne megle je pogosto lepa stvar.

WRC 9 je večino časa osupljiv rally sim, ki je skočil izven mesta, kjer je bil pred nekaj leti ( v pozitivni smeri. ) in če imate radi reli, mislimo, da se boste znova in znova vračali v to igro po porcijo adrenalina.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

NBA2K21 RECENZIJA: Ista igra, boljši znoj

Next Post

BREZPLAČNO NA EPIC GAMES- Amnesia: A Machine for Pigs IN Kingdom New Lands

Related Posts