TENNIS WORLD TOUR 2 – Complete Edition – Okoli sveta – Recenzija

V zadnjih nekaj letih je kakovostnih teniških iger resnično primanjkovalo, saj imajo igralci zelo malo izbire. Lani je založnik NACON in razvijalec Big Ant Studios izdal igro Tennis World Tour 2 na slab sprejem večine kritikov in oboževalcev. Zdaj studio lansira Tennis World Tour 2 – Complete Edition za PlayStation 5 in Xbox Series X / S, z obljubo, da bo izgladil igro in izboljšal tehnične vidike športne igre. Pa da vidimo kaj imamo za povedati o tem sedaj mi…

Tennis World Tour 2 1.06 Patch Notes Arrive - Just Push Start

Kar zadeva dejanske izboljšave, so oboževalci nekoliko razočarani nad tem, kar se ponuja. Sposobnost igranja v ločljivosti 4K s hitrostjo 60 sličic na sekundo pravzaprav ni tako impresivna, še posebej glede na to, da bi lahko prejšnje igre v seriji dosegle te številke pri igranju na PS4 Pro ali Xbox One X. Težko je opaziti kakšen poseben napredek v animacijah ali splošnem gibanju igralca, kar kaže na to, da se hitrost sličic ni povečala v primerjavi s starejšo različico Tennis World Tour 2. Vendar se zdi, da ima pristanišče bolj dosledno hitrost sličic, brez opaznih padcev med tekmami kar se tiče FPS-a.

Tennis World Tour 2: Complete Edition Review (PS5) | Push Square

Z dodajanjem raytracing tehnologije in splošnim izboljšanjem grafike Tennis World Tour 2 je igra videti nekoliko boljša kot lani. Vse je ostrejše, teniške zvezde imajo tokrat bolj realističen videz, še lažje pa je razbrati žogo, ko se približa zaslonu. To je bila ena glavnih težav z igro, ko se je prvotno začela, zato je dobro videti, da je bila vsaj do neke mere popravljena. Na koncu ta naslov še vedno bistveno manjka od drugih, bolj impresivnih športnih iger in ni videti, kot da je resnično “next gen” kar je do neke mere razumljivo ker je njegova osnova bila grajena za PS4 / XB1 gen.

Morda največji napredek pri Tennis World Tour 2 so skrajšani časi nalaganja. Prvotna izdaja je prisilila igralce, da sedijo skozi dolgočasno zaslone za vsako tekmo, vendar je to preteklost. Nastavitev in začetek novega kroga traja le nekaj sekund, meniji pa so postali tudi bolj odzivni, tako da je njihovo uporabljanje na tekmi hitrejše.

Še ena pozitivna stvar te različice Tennis World Tour 2 je ta, da vključuje vse prej objavljene vsebine za prenos. Ta DLC vključuje izbor dodatnih uradnih igralcev, pri čemer je skupno število licenciranih zvezd doseglo 48, skupaj z nekaterimi dodatnimi tekmovanji in lokacijami. Dodatna vsebina ni tako obsežna, vendar je lepo, če lahko igramo na več stadionih in imamo na izbiro večji seznam športnikov.

Tennis World Tour 2 Pre-Order for PS4 — buy cheaper in official store •  PSprices Emirates

Splošna izkušnja pri tem portu na next gen se je sicer nekoliko izboljšala v primerjavi s predhodnikom na starejših konzolah, vendar ji glede igranja še vedno primanjkuje marsikaj na dosti področjih. Kdor je že kupil prejšnjo različico, v tej izboljšani izdaji verjetno ne bo našel dovolj, da bi opravičil drugi nakup, toda za tiste, ki obupano hrepenijo po igranju teniške igre, lahko Tennis World Tour 2 – Complete Edition kupijo brez večjih pomiselkov predvsem če si lastite konzole nove generacije. Vendar igra še vedno ne zagotavlja ravni igrivosti, ki jo ljubitelji tenisa želijo od video igre, in čeprav je videti bolje, njene vsebinske težave in mehanske pomanjkljivosti ostajajo problematične. Vendar NACON je znan po svoji kvaliteti izvodov in tem, da skozi čas odpravi napake in malenkosti ki so problematične tako, da je najboljše da igri damo nekaj časa.

6/10
Total Score
Normal
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Sea of Solitude: The Director’s Cut recenzija

Next Post

ODDWORLD: SOULSTORM – Nova igra z staro mehaniko.

Related Posts