Rival 3 Brezžična – gaming miška z baterijo za leto neprekinjene rabe

Rival 3 Wireless uporabnikom ponuja 400+ urno delovanje baterije in brezžično vsestranskost s 2.4 GHz wireless in Bluetooth 5.0 povezavo.  

CHICAGO – September 22, 2020 – SteelSeries, vodilno podjetje na področju gaming periferij, je naznanilo Rival 3 Wireless igralno miško, ki jo odlikujejo dvojna brezžična povezljivost, 400+ ur delovanja baterije in nov energijsko varčni gaming senzor – vse za dostopno ceno.  

Rival 3 Wireless je prva SteelSeriesova igralna miška z novim optičnim igralnim senzorjem TrueMove Air, ki velja za energijsko najbolj varčnega v svoji kategoriji. Revolucionarna tehnologija omogoča 400+ urno delovanje baterije – za leto neprekinjene rabe. Gamerji lahko sedaj igrajo brez skrbi, da bi morali napolniti ali zamenjati baterijo  

v ključnih trenutkih igre.

Zasluga za neverjetno energijsko varčnost miške Rival 3 Wireless gre novi Quantum 2.0 Wireless tehnologiji. 2.4 GHz wireless USB povezava zagotavlja uporabnikom, da v celoti izkoristijo 1000 Hz polling rate med še tako intenzivnimi trenutki v igri. Obenem miško zaznamuje ultra nizkolatenčni odzivni čas (1 ms), ki jim omogoča svobodo brezžične igre z odzivnostjo žične miške. Zaradi dodatne Bluetooth 5.0 povezave je odlična tudi na poti.  

Dodatna prednost SteelSeriesove tehnologije Quantum 2.0 Wireless je možnost avtomatične optimizacije kanalov. Slednje zagotavlja stabilnost brezžične povezave, saj tako miška kot sprejemnik prenašata podatke na visoki in nizki frekvenci. Tovrstna tehnologija odpravlja frekvenčne motnje, ki jih pogosto povzročajo Bluetooth naprave in

mobilniki. Quantum 2.0 Wireless zagotavlja, da v primeru motnje na enem kanalu, miška sama neopazno zamenja kanal brez kakršnegakoli vpliva na vašo igro. 

Optični senzor TrueMove Air  

TrueMove Air je 18.000 CPI, 400 IPS, 40G po meri zgrajen senzor, razvit v sodelovanju s PixArt za vrhunsko učinkovitost v 2.4 GHz in Bluetooth načinu. Tako lahko uporabniki izkusijo neverjetno natančnost v igri in istočasno uživajo v vrhunski predstavi. Kot TrueMove Pro v Sensei Ten, TrueMove Air prav tako omogoča gladko sledenje manevrov pod kotom in pozicioniranje miške med hitrimi in sunkovitimi kliki.  

Rival 3 Wireless je sestavljena iz izredno vzdržljivega polimera za neverjetno vzdržljivost in mehaničnimi stikali za 60M klikov. Teža miške Rival 3 Wireless se prilagodi potrebam uporabnika – izbirajo lahko med dvojnimi AAA baterijami (106 g) ali enojno AAA baterijo (95 g), če jim je lahkost pomembnejša od vzdržljivosti baterije. Miška se prav tako ponaša s 5 CPI vgrajenim spominom. Funkcije so v celoti prilagodljive v orodju SteelSeries Engine. 

Rival 3 Wireless je na voljo na Balix.si za 69.99€. 

Za nakup Rival 3 Wireless in druge Steelseries periferije obiščite: Balix.si  

*** 

O SteelSeries 

SteelSeries je že vrsto let eden izmed vodilnih proizvajalcev igričarskih perifernih enot, ki se osredotoča na kvaliteto, inovativnost in funkcionalnost. Prav tako je nahitrejše rastoča znamka gaming slušalk v ZDA. SteelSeries konstantno izboljšuje zmogljivost svojih izdelkov s svojimi inovacijami in tehnologijo, ki omogoča igričarjem, da igrajo bolje, trenirajo dlje in presegajo cilje. Je pionir v podpiranju tekmovalnih gaming turnirjev in e-športov in omogoča medsebojno povezovanje ter spodbuja občutek pripadnosti med igričarji. Pri oblikovanju in izdelavi vsakega izdelka SteelSeries tesno sodeluje z ekipo profesionalnih in ljubiteljskih igričarjev, ki predstavljajo vodilno silo podjetja. 

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

NBA2K21 RECENZIJA: Ista igra, boljši znoj

Next Post

BREZPLAČNO NA EPIC GAMES- Amnesia: A Machine for Pigs IN Kingdom New Lands

Related Posts