PS+ IGRE V MESECU MAJU 2021

V prihajajočem mesecu maju se nam obetajo 3 igre za imetnike naročnine in sicer bodo to: Wreckfest: Drive Hard, Die Last(PS5), Battlefield V(PS4) ter Stranded Deep(PS4). Pa si poglejmo kaj več o igrah…

Wreckfest: Drive Hard, Die Last (PS5)

Zažgite gumo, kršite pravila in drobite kovino v tem dirkalniku s polnimi stiki od ustvarjalca FlatOut Dirkajte in nadgrajujte zakrpane avtomobile, izboljšujte njihov videz in utrjujte svoj oklep, da boste na tekmovalnih dirkah preživeli epske nesreče in boje med vratom in vratom nad ciljem. Uživajte v zabavi v načinih Challenge, ko sedite za volan pridelkov za spravilo pridelkov, trikolesnikov in še veliko več, nato pa v spletu izzivajte svoje prijatelje v več igralcih do 24 igralcev.

Battlefield V (PS4)

Vstopite v največji konflikt človeštva z Battlefield V, ko se serija vrača svojim koreninam v še nikoli videni upodobitvi 2. svetovne vojne. Doživite popoln multiplayer s svojo ekipo v velikih Grand Operations in zadrugi Combined Arms, ali prevzeti vojne zgodbe za enega igralca. Medtem ko se borite na epskih, nepričakovanih lokacijah po vsem svetu, uživajte v najbogatejšem in najbolj poglobljenem bojišču doslej.

Stranded Deep (PS4)

Preizkusite svoje sposobnosti preživetja v tej pustolovščini na prostem. Po skrivnostni letalski nesreči ste nasedli na širnem Tihem oceanu. Sam, brez kakršnih koli sredstev, da pokličete pomoč, morate storiti vse, da preživite. Raziščite pod vodo in na kopnem, ko lovite zaloge za izdelavo orodja, orožja in zavetja, ki jih boste potrebovali, da boste ostali živi. Ostanite ostri: lakota, žeja in izpostavljenost se zarotijo ​​proti vam, ko pogumno izdajate elemente in nevarna bitja na Tihem oceanu.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

OVERCOOKED: ALL YOU CAN EAT – Lets cook PS5

Next Post

Resident Evil: Village – Recenzija

Related Posts