NAJBOLJŠE GAMING MIŠKE 2021

Želiš miško, ki te ne bo zadrževala. Takšno, ki vam omogoča, da imate na dosegu roke vse, kar potrebujete. Z hitrimi senzorji in ergonomskimi prijemi vam bo najboljša igralna miška v hitrih igrah, kot sta Valorant ali Apex Legends, zagotovila tisto dodatno natančnost in drzen odziv, ki bi lahko pomenil razliko med zmago in porazom. Pa si poglejmo 5 najboljših mišk.

  1. Razer Viper Ultimate Wireless

Miško lahko kupite TUKAJ!

Viper Ultimate se ponaša z izjemno hitro brezžično povezavo HyperSpeed skoraj brez zakasnitev. HyperSpeed povezava uporablja tehnologijo prilagajanje frekvenc, ki vsako milisekundo skenira kanale, ki so na voljo, ter izbere najhitrejšega.

Miška je opremljena z Razer Focus+ optičnim senzorjem s kar 20.000 DPI, ki omogoča zaznavanje najmanjših premikov in vam zagotovi izjemno natančnost.

Viper Ultimate je izjemno lahka, a robustna miška. Njena optimalna razporeditev teže omogoča hitrejše in bolj gladko pomikanje. Zaradi simetrične oblike je primerna za levičarje in desničarje.

Miška ima na glavnih gumbih vgrajena optična stikala, ki zagotavljajo izjemno hitrost in odzivnost. Sprožijo se namreč v rekordnih 0,2 milisekundah. Poleg tega zagotavljajo življenjsko dobo do 70 milijonov klikov.

Viper Ultimate ima izboljšano energijsko učinkovitost brezžične povezave in zagotavlja kar do 70 ur delovanja baterije z enim polnjenjem.

V paketu dobite tudi polnilno postajo Razer Chroma Mouse Charging Dock, s katero lahko enostavno polnite miško. 10 minut polnjenja zagotavlja za 5 ur delovanja.
Postaja se ponaša tudi z Razer Chroma osvetlitvijo, ki omogoča izbiro med 16,8 milijona barv in kopico barvnimi efekti.

2. Logitech G PRO X SUPERLIGHT Wireless

Miško lahko kupite TUKAJ!

Profesionalna miška G PRO X Superlight nudi najčistejšo komunikacijo med igralcem in igro. Z zanesljivo povezavo LIGHTSPEED se boste lahko osredotočili samo na igro, ekskluziven HERO 25K senzor pa poskrbi za neprekosljivo hitrost in natančnost. 

Z maso zgolj 63 g je ena najlažjih mišk na svetu, kar je bilo doseženo s skrbnim načrtovanjem. Miška je rezultat sodelovanja z igralci e-športa in je bila narejena z enim samim namenom – ustvariti ultra lahko miško brez žrtvovanja kakovosti izdelave. 

3. ASUS ROG Chakram Wireless

Miško lahko kupite TUKAJ!

ROG Chakram lahko povežete na enega izmed treh načinov, ki so na voljo. Prvi je brezžična povezava prek 2,4 GHz USB-A sprejemnika, ki zagotavlja frekvenco poročanja 1000 Hz. Drugi je brezžični način z Bluetooth LE, ki poskrbi za daljše delovanje baterije. Tretji način pa je žični, in sicer prek priloženega snemljivega USB kabla, ki prav tako zagotavlja 1000 Hz poročanje.

Miška je opremljena z visokokakovostnim optičnim gaming senzorjem, ki prinaša izjemno natančnost in hitrost. Senzor se ponaša z ločljivostjo od 100 do 16000 DPI in brez težav sledi premikom do hitrosti 400 palcev na sekundo (IPS) pri pospeševanju do 40 g. 

Posebnost ROG Chakram je vgrajena programabilna igralna palčka, ki jo lahko uporabljate v dveh načinih – analognem ali digitalnem. Izbirate lahko celo med dolgo ali kratko palčko (obe priloženi) ali pa jo popolnoma odstranite. Funkcionalnost igralne palčke je na voljo z žično ali 2,4 GHz povezavo.

4. SteelSeries Rival 650

Miško lahko kupite TUKAJ!

Prva vrhunsko zmogljiva brezžična miška je končno tu. Samo 15 minut hitrega polnjenja vam zagotovi 10 ali več ur igranja iger – nikoli več vam ne bo treba med igro polniti miške. TrueMove3+ je najbolj precizen senzor do sedaj in omogoča edinstveno izkušnjo – prvič do sedaj boste v izjemni kontroli nad gibanjem, tudi če je miška dvignjena. Miška ima popolno težo, uravnoteženost in ergonomsko obliko, ki omogoča udobje za dolgo in intenzivno igranje.

5. LOGITECH G903 Lightspeed HERO

Miško lahko kupite TUKAJ!

Gaming brezžična miška Logitech G903 Lightspeed HERO je s svojo izjemno natančnostjo lahko razlika med zmago ali porazom. Z milijoni na liniji se profesionalci lahko zanesejo na G903. Z uporabo milisekundnega osveževanja in visokooptimizirano 2,4GHz povezavo G903 ponuja izjemno odzivnost na tekmovalnem nivoju.

Najbolj natančen senzor
Miška uporablja HERO senzor, ki je poznan kot najboljši senzor na trž išču. Ponuja neprimerljivo natančnost in zmogljivost z razmerjem 1:1 pri sledenju in maksimalno ločljivost kar 16.000 DPI. Uporabite Logitech G HUB Gaming programsko opremo za še natančnejše nastavljanje.

Peresno lahka konstrukcija
Vsaka komponenta G903 je bila optimizirana, da zmanjša težo in obenem obdrži stabilnost. Vsak element je optimiziran, da odstrani vsak miligram, kjer je le mogoče, od tankega okvira do votlega hyperscroll koleščka. Rezultat je miška z le 110 grami za maksimalno udobje in hitrejši odziv.

Nastavljiv dizajn za obe roki
Polno lahko nastavljate razpored gumbov in simetričen dizajn.  Primeren je za uporabo tako desničarjev kot levičarjev. Primeren je za vse tipe uporabe, s celo roko ali s konicami prstov. Za tiste, ki želite malenkost več teže, je priložene 10g utež.

Učinkovita tehnologija
Miška G903 uporablja ekskluzivno tehnologijo, ki močno zniža porabo energije, tako da lahko neprekinjeno igrate do 140 ur, ob izklopljeni RGB LED diodam pa do 180 ur. To je kar 6x več kot predhodni model G903.

Žična ali brezžična
Vklopite polnilni kabel takoj prestavite med žičnim in brezžičnim delovanjem brez motnje v igri. Uporabite lahko USB podaljšek, da bo Lightspeed sprejemnik karseda blizu miške.

Kompatibilnost s POWERPLAY brezžičnim polnjenjem
Logitech G prinaša novo dobo gaminga. S POWERPLAY lahko miško polnite brezžično kar med delovanjem. Potrebujete POWERPLAY sistem, ki se kupi ločeno.

Mehanični pivot dizajn gumbov
V levi in desni gumb je vgrajen sistem za napenjanje kovinskih vzmeti za jasen in čist občutek pri kliku. Dodatno sistem zagotavlja manjšo, bolj konsistentno silo za vsak klik.

7-11 programabilnih tipk s spominom
Z Logitech programsko opremo lahko programirate odziv 11 gumbov. Nastavitve se lahko shranijo kar v miško in jih skupaj z miško odnesete kamorkoli.

Nastavljiva RGB osvetlitev
Izbirate lahko med 16,7 milijona barvnih odtenkov in miško prilagodite svojemu stilu.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

OVERCOOKED: ALL YOU CAN EAT – Lets cook PS5

Next Post

Resident Evil: Village – Recenzija

Related Posts