Mehanična tipkovnica z OLED zaslonom – SteelSeries Apex 5

Apex 5 Hybridno mehanična tipkovnica nam prinese hibridna modra stikala, pametni oled zaslon in rgb za vsako posamezno tipko. SteelSeries nam zagotavlja 20 miljonov pritiskov preden lahko odpove. Po letih je to enakovredno 40 letom aktivne uporabe. Tipke so natančne, zanesljive in predvsem ravno prav glasne. Še vedno pa nas spremlja tisti obvezni mehanski » klik « a na srečo je pod mejo nadležnosti.

https://media.steelseriescdn.com/thumbs/filer_public/af/92/af92e5a6-bbb9-4a98-88e2-8f7a52fede97/feature_apex5_hybridswitch.jpg__1920x700_q100_crop-scale_optimize_subsampling-2.jpg

SteelSeries uporablja hybrid blue mehanična stikala ki delujejo na principu mehanskega stikala z membransko aktivacijo. Za potovanje tipke se uporablja vzmet, a ko stikalo pride do spodnje točke ga aktivira membrana.

Ohišje tipkovnice je grajeno iz neuničljivega aluminija, ki je s kvaliteto primerljiv z letalsko industrijo. Ohišje naj bi zdržalo doživljenjsko. To ne pomeni, da lahko z njo letite pač pa, da je odporna na razne padce, udarce in druge nepričakovane nezgode katere so rezultat vaše jeze. Tipkovnici pa tudi doda tisti res prestižni občutek.

Poleg tipkovnice dobimo magnetni naslon za zapestje, ki skrbi, da se naša zapestja ne utrudijo prehitro in da je naša izkušnja čimboljša. Ko premaknemo tipkovnico se naslon za zaspestje premakne brez kakršnega koli upora.





SteelSeries je znamka znana po gaming periferiji in tudi tokrat so nam predstavili nekaj novega za vse igračarje.
Pametni OLED zaslon nam omogoča, da s pomočjo njihovega programa » SteelSeries Engine « nastavimo funkcionalnost po želji. To pomeni, da lahko zaslonček prikaže vse od discord obvestil, audio vizualizacije, gif animacije po želji, sistemski nadzor in status posameznih iger kot so CS-GO, DOTA2, MortalCombat11, Minecraft in mnoge druge. Če ste vešči uniti, unreal engine 4 ali pa java script programiranja lahko integrirate lastne igre v oled zaslon.

SteelSeries Engine

Apex5 podpira tudi steel series engine aplikacijo katera nam omogoča kostumizacijo nastavitev tipkovnice. Vse od barv, oled zaslona in macrov. Tipkovnica lahko shrani do 5 profilov kar pride prav če igrate različne igre kjer za vsak profil potrebujete drugačno nastavitev/macro ali pa samo osvetlitev pomembnih gumbov.

Apex 5 nam ponuja RGB osvetlitev z 16.8 miljoni odtenkov in lahko se nastavlja za vsako tipko posebaj.

Zaključna misel:

SteelSeries Apex5 je vrhunska tipkovnica katera ponuja res solidna stikala, RGB vsake tipke posebaj, minimalistični dizajn in pametni oled zaslon s katerim upravljamo profile, kozmetične nastavitve in še mnoge druge stvari. Vse to za okoli 130€. Če vas tipkovnica zanima vam toplo priporočam, da si pogledate spletno trgovino www.balix.si kjer najdete res konkurenčne cene računalniških izdelkov.

Kupi svojo SteelSeries Apex 5 tipkovnico▶️ https://balix.si/izdelek/steelseries-apex-5-tipkovnica/

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

MAFIA: TRILOGY

Next Post

NBA 2K21 MAMBA FOREVER

Related Posts