Ghost of Tsushima

Pregled igre

V poznem 13. stoletju je mongolski imperij na svoji misiji zavladanja Daljnemu vzhodu z obličja sveta izbrisal številne narode. Otok Tsushima je edina stvar, ki celinsko Japonsko ločuje od ogromne flote invazije Mongolov, ki ji poveljuje neusmiljeni in spretni general Khotun Khan. 

Ko otok zgori v navalu prvega vala napada Mongolov, se samurajski bojevnik Jin Sakai postavi v bran kot zadnji preživeli član svojega klana. Za vsako ceno je odločen storiti vse, kar mora, da zaščiti ljudstvo in znova prevzame nadzor nad svojo domovino. Pozabiti mora na tradicije, ki so ga oblikovale v bojevnika, in se podati na novo pot, pot duha, in se za svobodo otočja Tshushima boriti na neobičajen način.

V vojni Tsushimi še kar vlada starodavna lepota.

Podajte se onkraj bojišča in fevdalno Japonsko doživite kot še nikoli. V tej akcijski pustolovščini odprtega sveta boste pohajkovali po prostranem podeželju in razgibanem terenu, kjer boste naleteli na zanimive like, odkrivali starodavne znamenitosti in razkrili skrito lepoto Tsushime.

Raziščite natančno dodelana območja, ki prikazujejo raznolikost življenja na prostranem otoku – vse od valovitih polj in mirnih svetišč do starodavnih gozdov, vasi in mogočnih gorskih pobočij. Najdite mir v trenutkih naravne harmonije in poiščite uteho v trenutkih, ki jih boste delili z ljudmi, ki jim boste na poti pomagali.

Ghost of Tsushima 4k Ultra HD Wallpaper | Background Image ...

Vzpon duha

Jina so vzgojili in trenirali v duhu samuraja. Ko Mongoli spretno premagajo samurajske sile, se Jinov svet sesuje na koščke. Soočiti se mora z najtežjo odločitvijo svojega življenja: naj spoštuje tradicijo in običaje svoje samurajske vzgoje in vztraja v boju, ki ga ne more dobiti, ali naj se oddaljiti od samurajske poti, da lahko za vsako ceno zaščiti otok in tamkajšnje prebivalce.

V svojih prizadevanjih za ponoven prevzem nadzora nad Tsushimo mora Jin poiskati pomoč in podporo starih prijateljev in novih neverjetnih zaveznikov. Osvoboditi se mora tradicije, postati nova vrsta bojevnika in za vsako ceno zaščititi tisto, kar je ostalo od njegovega doma in ljudstva.

Update: Ghost of Tsushima Gameplay Details - IGN

Blato, kri in jeklo

Mongolski sovražnik je nepredvidljiv in izjemen v vojskovanju in rokovanju z orožjem. S prilagoditvijo Jinovih veščin in novimi taktikami si pridobite prednost pri obrambi otoka in zaščite prebivalce Tsushime.

Za edinstveno izkušnjo samurajskih bojev se s katano v roki z nasprotniki soočite v strelskih obračunih od blizu. Obvladujte lok, da se lahko oddaljenih groženj znebite s smrtonosno natančnostjo. Razvijte sposobnost nevidnosti in prevare, da lahko zmedete in iz zasede napadete presenečene sovražnike.

Prilagodljiv krajinski in organski pristop k boju skrbi za to, da je Tsushima popolno igrišče za združevanje in kombiniranje različnih spretnosti, orožja in taktik, da lahko najdete popolno borbeno mešanico, ki ustreza vašemu načinu igranja. Ko se počasi razkriva Jinova zgodba, bosta vsestranskost in ustvarjalnost postali vaše najmočnejše orožje.

Ghost of Tsushima: Critical Consensus | GamesIndustry.biz
  • Datum izdaje: Izhod
  • Zvrst : Action / Adventure
  • Izdajatelj : Sony Interactive Entertainment Europe
  • Razvijalec : Sucker Punch
  • Na voljo 17 Julija
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

PLAYSTATION PLUS PRAZNUJE

Next Post

WASTELAND 3 – ZA VSE LJUBITELJE RGP-JEV

Related Posts