PS Plus mesečne igre December 2023

Nov mesec prinaša novo izbiro iger v okviru programa PlayStation Plus Monthly Games. Decembrske naslove Lego 2K Drive, Powerwash Simulator in Sable bodo lahko člani PlayStation Plus dodali v zbriko od torka, 5. decembra, do ponedeljka, 1. januarja. Poglejmo si vsako igro pobliže.

Lego 2K Drive | PS4, PS5

Dobrodošli v Bricklandiji, domu ogromne odprte Lego vožnje. Tekmujte kjerkoli, igrajte s komerkoli, gradite svoje sanjske avtomobile in premagajte divje tekmovalce za zaželeni Sky Trophy! Dirkajte po ulicah, morjih in peščenih obalah, pri tem pa sestavljajte svoje sanjske avtomobile, opeko za opeko, in uživajte v razvejani zgodbi igre Lego 2K Drive. Igrajte skupaj s prijateljem doma ali s petimi prijatelji prek spleta v načinih Play With Friends in Play With Everyone, ki omogočata medplatformsko igranje. Raziskujte Bricklandijo skupaj ali pokažite svoje veščine v načinih Cup Series in Race. Od mini-iger do stranskih nalog vas čaka vrsta zabave, polne vozil.

Powerwash Simulator | PS4, PS5

Vzemite svoj zvesti čistilni aparat in sperite umazanijo z vozil, stavb, parkov in še več. PowerWash Simulator je zadovoljujoča igra čiščenja, kjer je stres nizek, vodni tlak pa visok. Zaslužite kot profesionalni čistilec za nadgradnjo svoje zbirke aparatov za pranje, šob, čistilnih tekočin in podaljškov, kar vam omogoča obvladovanje večjih nalog in pustite, da sijoče čiste z večjo učinkovitostjo. Pustite svoj pečat v mestu Muckingham, prekritem z umazanijo, ali se sprostite s prijatelji v spletnem sodelovanju. Najpomembneje pa je, da se zabavate na čistem.

Sable | PS5

Odpotujte na edinstveno in nepozabno potovanje ter vodite Sable skozi njen Plazenje; obred prehoda, ki jo bo popeljal skozi obsežne puščave in očarljive pokrajine, obdane z ostanki vesoljskih ladij in starodavnih čudes.

Raziščite sipine na svojem letečem kolesu, se povzpnite na monumentalne ruševine in srečajte druge nomade, medtem ko odkrivate pozabljene skrivnosti in razkrivate, kdo se skriva za njenim maskiranim obrazom. S svojim edinstvenim likovnim slogom in originalno glasbeno podlago japonskega zajtrka se potopite v Sablein svet in raziskujte vse v svojem tempu. V tem svetu je veliko, kar čaka, da bo odkrito.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Gangs Of Sherwood – recenzija za Playstation 5

Next Post

Avatar: Frontiers of Pandora ( PC Recenzija )

Related Posts