StarFall 5 v gorenjsko prestolnico

StarFall 5 tokrat odhaja v gorenjsko prestolnico Kranj ob pomoči ŠCKR! Odvijal se bo 18. aprila (delno 19. aprila) v prostorih Šolskega Centra Kranj na Kidričevi cesti 55, 4000 Kranj!

18. aprila v soboto se bo dogodek pričel ob 11.00 in s tem tudi tekmovanja, predavanja, lan party in festivalni del dogodka. Predviden konec aktivnosti bo ob 22.00 z izjemo lan partya, ki bo potekal tudi čez noč do 09.00 v nedeljo 19. aprila.

Na dogodku lahko tekmujete v igrah kot so Fortnite, FIFA 20, Rainbow Six Seige in Street Fighter 5, Tekken ter League of Legends proti drugim ekipam in se borili za nagradne sklade v vrednosti več 1000€. Poleg Rainbow Six Seige, FIFA 20 in Street Fighter bo možno tokrat tudi League of Legends udeležiti v TUP formatu saj bodo za ljubitelje popularne MOBA igre priskrbljeni računalniki in monitorji (po želji se lahko tudi tekmuje na svojih računalnikih).

Tokrat bomo prizorišče precej povečali, saj bo na voljo dobrih 900m2 za vse aktivnosti. Poleg lan partya bodo organizirana predavanja in delavnice o gamingu, tehnologiji ter ešportu v veliki predavalnici. Na prizorišču bo tudi pester izbor razstavljavcev vse od umetnikov in društev do podjetji, ki bodo razstavljala svojo najnovejšo opremo.

V sklopu dogodka lahko pričakujete pestro število aktivnosti za vse udeležence. Imeli boste priložnost preizkusiti VR in ravno izdane igre ali pa zapeljati krog z Racing Simulatorjem.

Udeleženci BYOC lan partya morate prinesti s seboj svojo računalniško periferijo (miška, tipkovnica, slušalke) kot tudi svoj računalnik ter monitor. Lahko imate tudi svojo konzolo. Seveda ne pozabite na UTP internetni kabel, ki mora biti dolg vsaj 10 m, in električni razdelilec.

Prijavite se hitro, saj so mesta bolj omejena, kot ponavadi!

Več o dogodku na naši spletni strani➡️ https://pbyte.si/dogodki/starfall-5/

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Fortnite turnir v sodelovanju s Team Spectralis

Next Post

CoronaNights Gaming dogodek!