Sony je razkril PlayStation VR zahteve za Playstation 5 konzole.

Sony je trenutno na odličnem položaju, saj kot kaže je s svojimi konstantnimi reklamami in drobtinicami okoli novemberske izdaje PS5 navdušil prav vsakega ljubitelja konzol. Ljudje so že zelo nestrpni in za piko na i so še razkrili, da bo PS5 podpiral tudi PS4 VR igre. Tu se nam poraja vprašanje ali bo PS5 podpiral tudi PSVR prve generacije? Odgovor je JA in NE.

Torej naj razložimo. Bodoči uporabniki PS5 konzol boste lahko uporabljali PSVR ampak le z uporabo sledečih stvari: PS4 kamero, PS4 Controlerjem (DualShock4) ali pa PlayStation Move kontrolerji saj za PS4 VR igre je sledenje lučkam katere oddajajo kontrolerji in VR očala obvezen za nemoteno delovanje. Sony nas tudi opozarja da PS5 HD Kamera ne bo združljiva z PSVR.

PS4 VR igre boste lahko prenesli na PS5 z uporabo mrežnega kabla, prenosnega diska ali pa wifi povezave. Tako boste ohranili tudi obstoječe shranjene igre saj bodo le te kompatibilne z novo konzolo.

Tako nam tudi Sony sporoča, da se uporabniki nimamo ničesar bati saj PS4 VR igre bodo del tisočih iger katere bodo kompatibilne z novo konzolo 5 generacije. Sony je tako pokazal svetu svojo prednost pred tekmecem tabora Microsoft in njihovo konzolo Xbox Series X.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Prihaja NOVA žanra iger za PS5!

Next Post

SteelSeries Rival 3 brezžična gaming miška z 400ur baterije?

Related Posts