Slušalke SteelSeries Arctics Prime – Recenzija

Slušalke SteelSeries Arctics Prime so slušalke srednjega cenovnega razreda in se ponašajo z visokokakovostnim zvokom za kar poskrbijo napredni driverji kateri so vzeti iz ArctisPro serije in kalibrirani za uporabo v gamingu. Nagnjene so bolj k e-sport igralcem a so prav tako primerne za ostale stvari kot so gledanje filmov in poslušanje glasbe. Slušalke imajo 40mm driverje in s tem slušalke poskrbijo, da lahko razločite in lažje določite smer kot tudi distanco vsakega zvoka.  Konstrukcijsko so izredno dovršene in robustne saj so sestavljene iz aluminija in jekla a kljub temu ohranjajo nizko težo. Prav zaradi te nizke teže pride v poštev tudi daljša uporaba. Blazinice so mehke, udobne in delujejo kot izolator hrupa tako pripomorejo k temu, da kristalno čist zvok resnično zaživi. Mikrofon ponuja izredno čist zvok in z možnostjo umika v same slušalke je primeren za uporabo tako v gamingu kot tudi samo za poslušanje glasbe in gledanja filmov. Mikrofon je tudi » Discord certificiran « kar pomeni, da je izdelan tako kot ga uporabljajo v letalski industriji. To pa seveda pomeni, da izboljšajo preklicevanje hrupa in ustvarijo kristalno jasni govor ki bo poskrbel za popolno komunikacijo med igranjem. Slušalke se ponašajo tudi z kontrolami na samih slušalkah in sicer ponujajo nadzor glasnosti kot tudi utišanje mikrofona. Slušalke pridejo v kompletu z micro usb v 3.5″ jack kablom s katerimi jih povežete na katerokoli napravo želite.

Slušalke smo testirali v igri Call Of Duty Modern Warfare kjer so se odrezale res odlično saj so pripomogle k temu da smo lažje locirali smeri zvokov kot so stopinje, streli in zvoki vozil po mapi. Dejansko se res počutite kot hekerji iz časov Call Of Duty 1 in sicer izgovor ” imam full hude slušalke”.

Plusi:
-Visoko kakovostni zvok
-Odličen in čisti zvok mikrofona
-Mikrofon katerega lahko skrijete
-Mehke gobice
-Lep in robusten diza

Minusi:
-Malo tesen oprijem
-Gobice so težje odstranljive
-Zlahka se spotite

Slušalke Arctis Prime so zadovoljive in sicer z relativno naravnim zvokom katerega proizvajajo so za svojo ceno fenomenalne.  Kakovost izdelave je med boljšimi in prav tako so estetsko dovršene. Najbolj nas je zmotila nekonsistenca zvoka saj treba za zahtevnejšo uporabo nastavitve nekoliko prilagoditi ker so nekje basi premočni spet drugje pa je pretih govor itd.. Slušalke smo testirali tako za gaming kot tudi za glasbo in filme. Povsod se odnesejo več kot odlično. Slušalke lahko tako čiste vesti priporočamo vsem ki so znotraj budgeta. Svoje pa lahko poiščete tudi na spletni strani Balix.si 

Nau0161a ocena

Nau0161a ocena
9 10 0 1
9/10
Total Score
Amazing
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Rainbow six siege Summer Challenge 2021

Next Post

Tales of Arise – Review by Raccoon

Related Posts