PS VR2 je uradno potrjen!


Prve podrobnosti o naslednji generaciji VR sistema, ki prihaja na konzolo PS5.

Hideaki Nishino Višji podpredsednik za načrtovanje in upravljanje platforme;

Pred več kot štirimi leti smo predstavili PlayStation VR, da bi ponudili nov transformativni način igranja iger na PS4, ki igralcem v primerjavi s tradicionalnimi igrami zagotavlja veliko močnejši občutek realnosti ( zato Virtual-reality ).

V tem času smo videli izjemne izkušnje, ki so spodbudile igranje navidezne resničnosti naprej, vključno z zelo cenjenimi naslovi, kot so Astro Bot: Rescue Mission, Tetris Effect, Blood & Truth, Moss, Beat Sabre in Resident Evil 7 biohazard. Izboljšali smo tudi izkušnjo nekaterih naslovov PS VR, ko smo jih igrali na PS4 Pro in PlayStation 5.

Danes z veseljem sporočam, da bo naša naslednja generacija VR sistema prišla na PlayStation 5, kar bo omogočilo vrhunsko zabavno izkušnjo z dramatičnimi skoki v zmogljivosti in interaktivnosti. Igralci bodo občutili še večji občutek prisotnosti in se še bolj poglobili v svoj igralni svet, ko si nadenejo nova očala.

Nadaljujemo z novostmi z našim novim sistemom VR, da bodo lahko naši oboževalci še naprej uživali v edinstvenih izkušnjah, ki so sinonim za PlayStation. Izkoristili smo tisto, kar smo se naučili od predstavitve PS VR na PS4, da bi razvili sistem naslednje generacije VR, ki izboljša vse, od ločljivosti in vidnega polja do sledenja in vnosa. Na PS5 se bo povezal z enim kablom, da poenostavi namestitev in izboljša enostavnost uporabe, hkrati pa omogoča vizualno izkušnjo z visoko natančnostjo.


Ena od novosti, nad katero smo navdušeni, je naš novi VR kontroler, ki bo vključeval nekatere ključne lastnosti brezžičnega krmilnika DualSense, skupaj s poudarkom na odlični ergonomiji. To je le eden od primerov tehnologije, ki je odporna na prihodnost, ki jo razvijamo, da se ujema z našo vizijo za povsem novo generacijo VR iger in izkušenj.

Za naš novi sistem VR še vedno poteka veliko razvoja, zato ne pričakujte izzida v letu 2021. Toda to zgodnjo posodobitev smo želeli posredovati našim oboževalcem, saj je razvojna skupnost začela delati na ustvarjanju novih svetov za vas, da boste lahko raziskovali v navidezni resničnosti globlje in bolj občutno kot kadarkoli prej.

Prav tako se želimo zahvaliti vsem našim igralcem PS VR za vašo nadaljnjo podporo – s prihajajočimi igrami, kot so After The Fall, Sniper Elite VR in Humanity, je za PS VR še veliko več, ne glede na to, ali igrate na PS4 ali PS5. Tako z PlayStation VR kot z naslednjo generacijo sistema VR, ki ga gradimo, je naša zavezanost navidezni resničnosti kot mediju za igre močnejša kot kdaj koli prej. Veselimo se, da bomo v prihodnosti delili več podrobnosti!

Originalni članek na PlayStation blogu

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

TOM CLANCY’S RAINBOW SIX® SIEGE PREDSTAVLJA PRIHODNOST SIEGE-A / SEZONA CRIMSON HEIST

Next Post

Tipkovnica Redragon KUMARA K522-2 – Recenzija

Related Posts