PlayStation Plus igre za mesec April

Ta mesec so igre dokaj zanimive in sicer pa poglejmo kaj nas čaka. Mesečna ponudba iger vključuje Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure in Tails of Iron, bo na voljo vsem članom naročnine PlayStation Plus od torka, 4. aprila, do ponedeljka, 1. maja.

MEET YOUR MAKER – je igra, ki se odvija v postapokaliptičnem svetu, kjer so vsi nivoji zasnovani s strani igralcev in obstaja samo en objektiv in to je preživeti. Spreminjaj vloge, saj lahko načrtuješ gradnjo oporišča, polno pasti in stražarjev ali pa se pripravi na načrtno hitro borbeno napadanje stvaritev drugih igralcev, s pravilno izbiro opreme in polnega arsenala, spretnosti in porabljivih predmetov, ki ustrezajo tvojemu izzivu ali slogu igranja. Kombiniraj svojo ustvarjalnost in gradnjo s prijateljem ali združi moči za napad na oporišča kot ekipa dveh. Kot pravijo v slogi je moč. (PS4/PS5)

SACKBOY – A BIG ADVENTURE – Legendarni junak PlayStationa, Sackboy, se vrača v osupljivi akciji s smešno in kaotično 3D pustolovščino za več igralcev. Sam se podaj v epsko dirko proti času, polno nevarnosti in tveganj, ali pa uživaj v lokalni ali spletni zabavi, sestavljajoč ekipe dveh do štirih pustolovcev, ki sodelujejo, da premagajo namerne naloge na kakršen koli način si lahko zamisliš in reši Craftworld in Creativerse! (PS4/PS5)

TAILS OF IRON – Postavljena v temačno deželo, ki jo pesti vojna, Tails of Iron je ročno risana RPG pustolovščina s kruto in brutalno borbo (souls žanra iger po težavnosti). Kot Redgi, dedič prestola podgan, moraš obnoviti svoje uničeno kraljestvo z izgonom brezsrčnega rodu žab in njihovega divjega voditelja Greenwarta. Med raziskovanjem zavajajoče čudovitega sveta boš naletel na skupino edinstvenih spremljevalcev, pripravljenih pomagati pri tvoji pustolovščini. In potreboval boš vso pomoč, ki jo lahko dobiš, bodisi so to novi recepti za napitke, načrti za kovinsko smrtonosno orožje in oklep ali celo oklepljeno podzemeljsko vozilo. (PS4/PS5)

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Mato Anomalies: PS5 Recenzija

Next Post

Company of Heroes 3 – Console Edition – recenzija za PS5

Related Posts