Nvidia je že obupala?!

Kot je že znano, je bil začetek Nvidie s svojo RTX 3000 serijo grafičnih kartic slabši. Odločili so se, da na njihovi spletni strani nakup *FE grafičnih kartic do nadaljnjega ne bo mogoč.

Razlog naj bi bil nezadovoljstvo Nvidie nad delovanjem svoje trgovine, saj jim kljub zelo naprednim AI-jem težave delajo boti. Nvidia namreč nima dovolj dobre zaščite proti botom, zato so le-ti pokupili vse produkte, ki so bili na voljo. Tako je kartic zmanjkalo že v nekaj minutah po objavi artikla in večina ljudi ni prišlo do svoje kartice. Lastniki botov so kupljene kartice začeli prodajati na Ebayu za veliko višje cene.

Nvidia je problem začasno rešila tako, da je omogočila nakup kartic preko posrednikov. Za Združene Države sta to Newegg in Bestbuy. Kako se bo Nvidia spopadla z evropskim trgom, še ni znano.

Če ste eden tistik ki že pridno čaka na zalogo in ste pripravljeni kupiti grafično kartico v OEM* obliki še naprej sledite novicam na naši spletni strani. Lahko pa tudi pogledate na spletno stran http://balix.si in mogoče se vam nasmehne sreča.

*Pomenke
FE- Founders Edition: Ustanoviteljska izdaja Nvidia
OEM – Original Equipment Manufacturer: ASUS, ZOTAC, Gigabyte..

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

NBA2K21 RECENZIJA: Ista igra, boljši znoj

Next Post

BREZPLAČNO NA EPIC GAMES- Amnesia: A Machine for Pigs IN Kingdom New Lands

Related Posts