CONTROL – Zastonj Epic Games igra

CONTROL je v trgovini Epic Games Store ta teden brezplačen. Tisti, ki imajo brezplačen račun trgovine Epic Games Store, lahko do 17. junija 2021 uveljavljajo priznano akcijsko pustolovščino Remedy Entertainment za leto 2019.

Brezplačna ponudba je eden od naslovov Mega Sale dogodka Epic Games Store, ki prav tako traja do 17. junija. V prodajalni se oglašajo tudi o Genshin Impactu, vendar je akcijski RPG že brezplačna igra. V Epic Games Store se je začel 8. junija.

Brezplačne igre prihodnjega tedna bodo Overcooked 2, od 17. junija do 24. junija, in Hell is Other Demons, akcijska igra, ki se je leta 2019 predstavil na spletni platformi Steam in Nintendo Switch.

CONTROL je, tako kot druge Remedyjeve velike proračunske igre Alan Wake in Quantum Break, nadnaravni / znanstvenofantastični triler. Protagonist Jesse Faden z različnimi orožji in močnimi psihičnimi sposobnostmi odbija paranormalno grožnjo. Na voljo je brezplačna različica osnovna igra; ne vključuje dveh razširitev, ki sta sledili (in so bili vključeni v Control: Ultimate Edition lani jeseni, kar znaša 39,99 € v trgovini Epic Games Store).

Control je na The Game Awards 2019 zaslužil osem nominacij, eno je osvojil (Best Art Direction) in še osem nominacij na 23. D.I.C.E. Nagrade, tri zmagovalne (Art Direction, Game Direction in Original Music). Nadzor je bil nominiran za igro leta obeh nagrad, leta 2019 pa je bil tudi Polygonov podprvak za odlikovanja GOTY. Igra se je prav tako začela igrati na PlayStation 4 in Xbox One leta 2019 (in je bila v začetku tega leta nadgrajena na PlayStation 5 in Xbox Series X ), a po našem mnenju je različica igre za računalnik videti najbolje.

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

EXCLUSIVE INTERVIEW WITH ROK JESENIČNIK – Co-founder and CFO at Gamex studio developer of SIMPOCALYPSE

Next Post

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown – recenzija

Related Posts