BREZPLAČNO – IGRA OVERCOOKED NA EPIC GAMES!

Kolekcija je na voljo NA EPIC GAMES– Brezplačno do 11.6.2020

Overcooked je kaotična igra kuhanja za co-op igralce od enegea do štiri. Vi in vaša ekipa morate prioraviti, skuhati in postreči različna naročila, predno se kupci razjezijo in odstrmijo ven.

Kraljevina Čebule je v nevarnosti in reši jo le najboljša kuha! V igri morajo igralci potovati po različnih surovih in nenavadnih kuhinjah, da bi posatli mojstri kuhanja, ki so sposobni premagati starodavno užitno zlo, ki drži v pesti zemljo.

Kraljevina je bogat svet, poln krutih in nenavadnih kuhinj, ki jih boste osvojili. Sodelujte v epskem potovanju in se lotite vse bolj zahtevne in bizarne kuhinje, ki bo vaše sposobnosti sodelovanja in usklajevanja potisnila do samih meja.

Vsaka raven prinaša nov izziv za vas in vašo ekipo za premagovanje, naj bo to drsanje na gusarski ladji, premikanje med hitrimi tovornjaki, kuhanje na ledu ali postrežba hrane na robu ognjenega podzemlja.

Ne glede na to ali se med igro prepustite globoko ocvrtemu lokalnemu kooperantu ali samemu igralcu, boste med igranjem odklenili nove ravni, nove znake kuharja in celo konkurenčne stopnje izzivov, ki skupinam dveh omogočajo kuhanje v kuhinji.

Kakorkoli želite igrati, če mislite, da lahko preneseta vročino potem se pripravite na vstop v kuhinjo!

Pridi na Discord!
https://discord.gg/Z4mzGAB

Pridružite se streamu!

==Socialna omrežja==
Instagram: https://www.instagram.com/gobapro/
Youtube: https://www.youtube.com/c/GOBApro
Mixer: https://mixer.com/GOBA23
Facebook: https://www.facebook.com/ItsGOBApro/

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

MAFIA: TRILOGY

Next Post

NBA 2K21 MAMBA FOREVER

Related Posts