BREZPLAČNO – CRASHLANDS

Crashlands

Igra je za vas pripravljena TUKAJ – potrebujete samo EPIC Games Račun. Igra je na voljo brezplačno od 30.04.2020 do 07.05.2020.

“Ponavadi lahko rečem, kakšna igra je in kaj je treba narediti vendar je težkp ugotoviti kaj – Crashlands – NI. Je smešna, zvita, borbena, poskočna, avanturistična stvar…tip stvari. Mislim da so pričeli z izdelavo kul igrce in se preprosto niso mogli ustaviti” je povedal Tycho iz Penny Arcade.

V igri je vaša zaloga neskončna, sama se upravlja in pridobi orodja, ko jih potrebujete, tako da se lahko osredutočite na pustolovščine, iskanje in gradnjo. Nikoli ne boste potrebovali kopati po torbi ali pa se vrniti v bazo, da si pridobite prostor v zalogi.

Postanite močnejši z ustvarjanjem vedno bolj neverjetnih predmetov! Ko rastete na moči, se lahko podate v nove svetovne regije, spoznavate čudne like, odkrivate nove zgodbe in tudi naletite na nove in zanimive sovraznike.

Naučite se napadov od sovražnikov na katere naletite in uporabite svojo spretnost in pamet, da jih premagate! Svojo borbeno zmogljivost lahko celo povečate z močjo več deset pripomočkov, ki jih lahko izdelate. Zakurite svoje sovražnike, omamite jih, upočasnite čas in še več!

Gradnja baze v igri je tako enostavna, da se zdi kot da nič ne počnete. Lepo bazo lahko ustvarite le v nekaj minutah.

Vsako bitje lahko postane pomočnik v spopadih. Poiščite jajce, ga inkubirajte in izvalite svoj zelo čudovit ali strašen kupček veselja. Lahko celo izdelate posebne predmete, da jih gojite in naredite vedno bolj močne.

Štiri čuteče dirke, tri celine, epska ponudba za prihonost planeta in VI ‘ ujeti v sredini in VI ste tisti, ki poskučate dostaviti svoje čudaške pakete. Vzemite si čas, da potopite v stranske zgodbe ali pa samo naravnost v glavno zgodbo, da naredite to posebno dostavo.

Pridi na Discord!
https://discord.gg/Z4mzGAB

Pridružite se streamu!

==Socialna omrežja==
Instagram: https://www.instagram.com/gobapro/
Youtube: https://www.youtube.com/c/GOBApro
Mixer: https://mixer.com/GOBA23
Facebook: https://www.facebook.com/ItsGOBApro/

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

AMD oznanja nove Ryzen 3 procesorje za 99€

Next Post

GTA 5 zastonj na Epic Games!

Related Posts