Aktivnosti na StarFall 4

Poleg ešportnih tekmovanj in BYOC lan partya bo StarFall 4 spremljal pester program aktivnosti. Na dogodku bo Konzolko postavil Game Zone, kjer lahko zastonj obiskovalci igrajo najnovejše igre na PlayStation, XBOX in Nintendo konzolah. Poleg tega bo spremljal aktivnosti na konzolah tudi PS4 racing z volanom in racing sedežem. Red Bull bo organiziral racing tekmovanje, kjer lahko osvojite zanimive nagrade. V času dogodka bo tudi za vse udeležence Stage One pripravil Free Play area z 10 računalniki s trenutno najboljšo opremo in Oculus Rift VR postaje.

Stage One ešporten bar Ljubljana
10 gaming računalnikov in več VR postaj bo za obiskovalce v Stage One Free Play delu.

Prav poseben dodatek dogodku bo letos Retro del, ki bo organiziral Računalniški muzej in Retrocomp.

“Računalniški muzej bo poskrbel za pristno retro-gaming in retro-VR izkušnjo na originalni strojni opremi iz ’80 in ’90 let. Na legendarnih “no-lan kištah”, ki nas kot stalnica spremljajo še iz časa Kiberpipe, bomo poganjali stare igričarske legende kot sta Dyna Blaster in originalen Prince of Persia iz 1989, ter eno prvih DOS iger Donkey.bas, ki jo je v BASIC-u pomagal spisati sam Bill Gates leta 1981! Retro-VR se bomo šli z redkim primerkom Nintendo Virtual Boy-a iz leta 1995. Pokazali pa bomo tudi primere DIY arkadnih kabinetov za MAME emulatorje, enega na platformi PC in drugega na Raspberry Pi, ki je osnova za prihajajoči muzejski komplet “Arkadnik”… Retro in neo-retro interakcije bomo postegli z avtentičnim 8-bitnim glasbenim ambientom in se za trenutek ali dva preselili v dobre stare čase. Več o nas na www.racunalniski-muzej.si.”

V nočnih urah bo za udeležence Lan Partya organiziran Casual CSGO in Osu! turnir poleg Game Night aktivnosti.

Za obiskovalce je prost vstop brez karte! Za vse udeležence turnirjev in Lan Partya lahko do srede kupite karte na pbyte.si/sf4

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Fortnite turnir v sodelovanju s Team Spectralis

Next Post

CoronaNights Gaming dogodek!

Related Posts