Miška Redragon DAGGER 2 RGB – Recenzija

Tokrat smo na pladen dobili servirano Gaming miško Redragon DAGGER 2 katera pa nas je navdušila. Vas zanima za kaj? Poglejte si spodnji youtube video ali pa si kar preberite članek do konca in izvedeli boste česa vse je miška sposobna.

DAGGER 2 je ime gaming miške podjeta Redragon katero smo dobili na test in svoje mnenje želimo deliti z vami.

Miška je opremljena z optičnim senzorjem ki podpira hitrost vse do 10000 DPI. Takoj ko jo uzamemo iz škatlje nam ponuja 5 prednstavljenih profilov občutljivosti. To so (500,1000,2000,3000 in 5000) katere pa lahko poljubno spreminjate s pomočjo namenske programske opreme katero namestite kar iz njihove spletne strani. Miška je prav tako sposobna prenesti pospeške vse do 20G preden bi senzor popustil tako torej ni strahu pred vašimi hitrimi gibi med zagretim igranjem streljačin.

Miška ima 8 gumbov od tega trije klasični , 2 sta namenjanje za pomikanje med profili hitrosti in profili osvetljitve. Ostali trije so poljubno nastavljivi in glede na dano pozicijo je miška primerna tako za prvoosebne strelske igre kot tudi za masivne igre vlog.

Dno miške je aluminjasto z drsnimi blazinicami iz teflona za lepše drsenje. Zgornji del je plastičen in prevlečen s prijetno gumo za boljši oprijem. Oblika miške je ergonomična kar pa pripomore k temu, da miško lahko brez problema držimo dlje časa brez, da bi se dlan utrudila kar pa je kot nalašč za nas gamerje. Kolešček deluje tekoče in brez upora, izdelan pa je tako, da ima teksturo ki preprečuje zdrs prsta kar je dodatni plus. Kabel je dolg 2 metra je standardne debeline in prevlečen z pleteno vrvjo kar bo poskrbelo, da neglede na količino gibanja se žice porabljajo minimalno.

Pa da ne pozabimo še češnjo za povrhu RGB. Ponuja nam kar 16.8 miljonov barv katere lahko poljubno nastavljamo. Lahko s prednastavljenimi profili ali pa kar znotraj namenske aplikacije. Lučke RGB miško zares poživijo z njeno zasnovo in prostori kjer prepušča svetlobo lahko rečemo, da je prava lepotica.

Miško smo testirali v igrah kot so Call Of Duty: Warzone, World Of Warcraft, OSU in League of Legends. Miška se je odnesla super a šele takrat ko se je roka navadila in ko smo za določene igre malo preleteli nastavitve ter jih optimirali po naši želji. Moramo povedati, da človek se hitro spozabi koliko miška dejansko stane. Za svojo nizko ceno nam je dala odlično igralno izkušnjo v raznih žanrih iger kjer se je izkazala za hitro odzivno in natančno miško. Njena konstrukcija je kompaktna in z občutkom kvalitete. Trenutno je še vedno brez nadležnih škripanj a kako bo čez čas bomo pa še videli. Miško priporočamo vsem gamerjem na budgetu. Če pa si lahko privoščite in dodate še kakšen evro pa kar pograbite Redragon Hydra 805.

Naša ocena

Naša ocena
9 10 0 1
9/10
Amazing
Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Sea of Solitude: The Director’s Cut recenzija

Next Post

ODDWORLD: SOULSTORM – Nova igra z staro mehaniko.

Related Posts