PLAY AT HOME 2021 – BREZPLAČNE PS IGRE


V objavi v spletnem dnevniku, objavljenem na PlayStation.com, je izvršni direktor Jim Ryan dejal, da se naslov studija Insomniac PS4 podeljuje v zahvalo skupnosti PlayStation v času pandemije.

“Dandanes bi lahko vsi uporabili nekaj, česar bi se veselili, in še en razlog, da bi ostali varno socialno distancirani, zato smo veseli, da lahko ponudimo brezplačen izbor odličnih iger in nekaj zabavnih ponudb,” je dejal.

Ratchet & Clank PS4 bo na voljo za brezplačen prenos prek PlayStation Store od 1. marca ob 20:00 PST / 2. marca ob 4:00 GMT do 31. marca do 20:00 PDT / 1. aprila ob 4:00 BST. Ko uporabniki unovčijo igro, jo bodo obdržali.

Poleg Ratchet & Clank bo naročnina na anime usmerjene storitve Funimation (Wakanim v Evropi) uporabnikom PlayStation za omejen čas ponujala “razširjen dostop” od 25. marca.

Ryan je dejal, da so današnje podrobne ponudbe “šele začetek” tega, kar je PlayStation načrtoval za pobudo Play At Home. “V prihodnjih tednih bomo delili več podrobnosti o brezplačnih igrah in zabavnih ponudbah za našo skupnost PlayStation,” je dejal.

»Mislim, da imamo na voljo odlično kombinacijo iger in zabavnih ponudb, in upam, da so te novice le malo polepšale vaš dan. Menimo, da imamo privilegij, da vam pripeljemo to zabavo, in zelo smo hvaležni, da smo del vašega življenja. “

Total
0
Shares
0 Share
0 Tweet
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

Curse of the Dead Gods – Recenzija

Next Post

PS VR2 je uradno potrjen!

Related Posts