PUYO PUYO TETRIS 2 – RECENZIJA

Puyo Puyo Tetris 2 naj bi izšel v serijah Xbox X / S, Xbox One, PS5 in PS4 8. decembra, na PC-ju pa naj bi se pojavila v začetku prihajajočega mesca.

Puyo Puyo Tetris 2 je na videz videti kot puzzle igra. Obstaja ogromna zasedba likov, ki jih boste počasi morali premagati, veliko stranskih nalog ter mini games-ov.

Glede na to, da je edini način za interakcijo s tem svetom, ko se borite na tekmah Puyo Puyo Tetris, je precej impresiven podvig, da se Sega-jeva igrica v resnici počuti kot JRPG.

Tako kot izvirnik se tudi zgodba osredotoča na Ringo in Tee-ja, dva prijatelja, ki se ponovno srečata, ko se njun svet dobesedno začne unievati. Zgodba, ki ni preveč resna, saj se znaki dokaj pogosto vrtijo in izstopajo, omogoča, da se liki med izpostavljenostjo med seboj odbijajo s smešnimi črtami.

Glede na to, da zgodba obstaja zato, da vas nauči načinov igre in odklene like, ima osebnost, zaradi katere je sedenje skozi njene besedilne prizore vredno…no, odvisno od vaše tolerance do besed.

Sestavite lahko ekipo s tremi osebami, od katerih ima vsaka oseba svoje prednosti, slabosti ter bonuse.

RAZBIJANJE KOCK

Nova igra se bolj fokusira na igranje na spletu, kot pa na single player način. Obstajajo tudi drugi mali hrošči, na primer nova in nedosledna samodejno nastavljanje težavnosti.

Dodajte še nezmožnost urejanja svoje ekipe za bitke spretnosti v pustolovskem načinu – odpraviti se morate v drug meni zunaj zgodbe – in Puyo Puyo Tetris 2 se lahko včasih počuti manj prijazen igralcu, kot pa bi moral biti.

Če govorimo o več igralcih, je na voljo tudi veliko možnosti na spletu in brez njih, ki jih lahko prilagodite svojim željam. Obstajajo različne lige za načine Fusion, Puyo Puyo in Tetris, pa tudi Skill Battles, poleg načina brezplačnega igranja.

Kljub temu je v načinu igre Adventure več kot dovolj, da lahko Puyo Puyo Tetris 2 priporočite predanim in radovednim puzzle oboževalcem. Čeprav je to odločno na strani razvoja, so bitke spretnosti močan dodatek k vrsti iger, medtem ko zgodba dodaja okus, ki ga v drugih puzzle igrah preprosto ne dobite .

Total
0
Shares
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Previous Post

IMMORTALS: FENYX RISING – Ascension to Olympus

Next Post

BREZPLAČNA IGRA #3 – THE LONG DARK

Related Posts